Главная | Регистрация| Выход | Вход
Понедельник, 29.04.2024, 03:43
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Мини-чат
Главная » 2008 » Апрель » 9 » Інформація Сумського прикордонного загону 09.04.2008
Інформація Сумського прикордонного загону 09.04.2008
19:50
 З 7 квітня 2008 року відповідно Постанови Кабінету Міністрів України від 26.07.06 № 103, якою затверджено Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Російської Федерації про порядок перетинання українсько-російського державного кордону жителями прикордонних районів України та Російської Федерації, укладену 21 квітня 2006 року у м. Москва, пункт пропуску "С.Буда"(Україна)-"Зернове"(РФ) починає функціонувати як місцевий.

В місцевому пункті пропуску „Середина-Буда” здійснюватиметься пропуск виключно місцевих жителів Середино-Будського та Суземського прикордонних районів в пішому порядку та на велосипедах з особистими речами за наявності документів. Для громадян України це:
1) паспорт  громадянина  України  (за  наявності відмітки про реєстрацію постійного проживання в прикордонному районі);
2) свідоцтво про народження (для дітей до 16 років) та  витяг з  домової  книги  (довідка),  що  підтверджує постійне проживання дитини у прикордонному районі;
3) паспорт громадянина  України  для  виїзду  за  кордон  (за наявності   відмітки   про   реєстрацію  постійного  проживання  в прикордонному районі);
4) проїзний  документ  дитини  (за  наявності  відмітки   про постійне проживання в прикордонному районі).
Для громадян Російської Федерації :
1) паспорт громадянина Російської Федерації (за наявності відмітки про реєстрацію постійного проживання в прикордонному районі);
2) свідоцтво про народження (для дітей до 14 років) з вкладкою про громадянство Російської Федерації і витяг з домової книги про постійне проживання дитини у прикордонному районі, засвідчений органами реєстраційного обліку громадян Російської Федерації, який підтверджує її проживання у прикордонному районі;
3) паспорт громадянина Російської Федерації,  який  посвідчує особу   громадянина Російської Федерації за межами Російської Федерації, і витяг з домової книги про постійне проживання у прикордонному районі, засвідчений органами реєстраційного обліку громадян Російської Федерації, що підтверджує його проживання у прикордонному районі.
Якщо в період перебування жителів прикордонних районів держави  однієї Сторони на території держави іншої Сторони, які перетнули кордон на умовах цієї Угоди, ці документи були втрачені чи пошкоджені, то такі жителі зобов'язані негайно повідомити про це органи внутрішніх справ держави  Сторони перебування.
У цьому випадку органи внутрішніх справ держави Сторони перебування видають зазначеним жителям, після  встановлення  їхньої особи довідку про втрату документів для негайного повернення цих жителів на територію держави їх постійного проживання.
Жителі  прикордонних  районів  України  -  діти  віком  до 16 років перетинають кордон у супроводі  батьків  (усиновлювачів), опікунів,  піклувальників  або осіб,  уповноважених на це батьками (усиновлювачами), опікунами, піклувальниками.
Жителі прикордонних   районів    Російської    Федерації    - неповнолітні  діти перетинають кордон у супроводі одного з батьків (усиновлювачів),  опікунів або піклувальників.  Якщо  неповнолітні діти перетинають кордон без супроводу, вони повинні мати при собі, крім зазначених документів, нотаріально засвідчену згоду цих осіб на перетинання дітьми кордону.
Жителі  прикордонних  районів,  які  перетинають кордон на умовах цієї Угоди,  можуть знаходитися на  території  прикордонних районів держави іншої Сторони без реєстрації.
До особистих речей відносяться: особисті прикраси, у тому числі з дорогоцінних металів та каміння, що мають ознаки таких, які були в користуванні; предмети, такі як одяг, білизна, взуття, що мають суто особистий характер, призначені виключно для власного користування і мають, як правило, ознаки таких, які були у користуванні, або нові, що ввозяться, як правило, в одному екземплярі (комплекті); предмети особистої гігієни та індивідуальні косметичні засоби у кількості, що забезпечує потреби однієї особи на період поїздки, а також інші предмети визначені Постановою Кабінету Міністрів України від 13 грудня 2001 р. N 1652 „Про обсяги та порядок ввезення громадянами на митну територію України продуктів харчування для власного споживання та перелік предметів, що не можуть бути віднесені до особистих речей громадян”.
Пропуск громадян буде здійснюватись щоденно з 05.00 до 21.00.

Просмотров: 1326 | Добавил: admin | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 6
6 lis  
0
Бегущая строка 1+1 сообщает, что наше правительство до конца следующего года
планирует открыть на западной границе еще 8 автопереходов.
А наш переход на бумаге с 1995 года.
..........!!!???

5 lis  
0
Ездил на экскурсию.
С Российской стороны табличка обозначающая местный пункт пропуска, по соглашению
России с Украиной должны пропускать на авто.Начальник заставы пос.Суземка получил
приказ только пешеходов.
С нашей стороны табличка обозначает межгосударственный пункт пропуска. Убрали информационный
щит с телефонами доверия, наверное устали отвечать. В вагончике полно народа.
Как будет осуществляться пропуск на Пасху и Родичи ...!!!???

4 dachnik  
0
Точно, и переход теперь вроде есть, но толку от него нет. И овцы целы, и волки сыты...

3 lis  
0
Нет пункта пропуска и нет проблем, а население их не интересует.
Был пропуск в режиме межгосударственного пункта,
Российская сторона инициировала изменение статуса.
Что дальше?

2 =Я=  
0
Да, уж. Мне вот понадобилось как-то срочно лекарство, которого не было в нашей аптеке, и пришлось срочно ехать на авто в Суземку. Тогда проехали быстро, без проблем.Лекарство купили. А сейчас какой-то геморрой получается с этой Угодой,блин.

1 lis  
0
По "просьбе" трудящихся ухудшили режим работы пункта пропуска...
Большое человеческое СПАСИБО.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Апрель 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Поиск
Друзья сайта
Погода в Середине-Буде
Напиши админу и получи СКИДКУ 5%
Интернет - магазин "МиКС"Бизнес-каталог компаний , товары и услугиzakupka.com

Сайт города Середина-Буда
Неофициальный сайт города Глухова
 Новини Лебедина
Путивль городской портал
Липова Долина
 Сайт села Чернацкое
Неофициальный сайт Великой Писаревки
Сайт города Середина-Буда
Наша кнопка

Сайт города Середина-Буда

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Copyright MyCorp © 2024 |